La coberta

Booking “La coberta”

Please send us an E-Mail filling in the form or call us to 0034.619.04.73.80 to check availability or ask for information. 

“La Coberta” de Ca l’Estamenya és un espai de lloguer addicional, situat a l’exterior dels allotjaments, un espai pensat especialment pels nostres hostes, però també obert a visitants o públic no allotjat als nostres apartaments.

És un espai pensat per una trobada familiar, d’amics o fins i tot per esdeveniments especials. Ideal per una celebració íntima i personalitzada!
 
L’espai disposa de jardí, piscina, cuina, bany i mobiliari per a 20 – 30  persones perquè us sentiu com a casa.
L’entorn exterior amb més de 500 m2 disposa d’una àmplia i bonica piscina de 17x5m, amb gandules, para-sols i chill out. Un jardí ple d’ombres i arbres per descansar i relaxar-se. Un espai únic i acollidor!

El jardí també disposa de zona de barbacoa amb taules i cadires, zona de jocs perquè els més petits juguin (taula de ping-pong, caseta de fusta,...). WC, dutxes i vestidors.
“La coberta” disposa d’una cuina totalment equipada on podreu cuinar un  bon dinar o sopar preparat per vosaltres mateixos, o si ho preferiu podeu encarregar el càtering a Coques de Perafita o en un restaurant de la zona.
Gaudiu de “La Coberta” de dia amb vistes a les muntanyes, o al capvespre amb les fantàstiques postes de sol, tot plegat en un entorn idíl·lic!

Cuina totalment equipada – Claus en mà!
 

Befreien Sie sich und passen Sie Ihren Gutschein an!

WICHTIG: Diese Gutscheine sind nicht mit einer offiziellen Reservierung verknüpft Sie sind symbolische Belege, in denen Sie den Text anpassen können Drucke sie aus und gib sie den gewünschten Leuten.

*Konsultieren Sie die Verfügbarkeit im Voraus.

SPEZIELLE PACKS

Gastronomie-PAKET

PACK Abadal

PACK Cicloturisme

ERLEBNISSE

Recorreguts eqüestres

Soler de n'Hug

Besuch auf dem bauernhof